Державтоінспекція України звертається до водіїв з проханням без потреби утриматися від поїздок на власному транспорті і закликає уважно стежити за повідомленнями засобів масової інформації, через які ДАІ інформує учасників дорожнього руху про стан проїзду доріг, повідомляє прес-служба ДАІ.

У повідомленні наголошується, що за повідомленням Гідрометцентру протягом 17 грудня в Україні збережуться складні погодні умови. На Правобережжі, в західній частині України місцями пройдуть сильні опади, сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини. Ситуацію ускладнює сильний вітер, що створює на дорогах снігові замети. На дорогах країни ожеледиця.

Зараз особовий склад ДАІ, МНС і дорожні служби працюють у посиленому режимі.

Працівники Державтоінспекції готові надати термінову допомогу учасникам дорожнього руху, які потрапили в скрутну ситуацію через несприятливі погодні умови. Гарячі лінії ДАІ та телефони, за якими можна надіслати смс-повідомлення працюють у цілодобовому режимі.

Як раніше повідомляв ForUm, для попередження подальших утворень заторів підрозділами МВС вжито заходів щодо тимчасового обмеження руху транспорту на небезпечних ділянках доріг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

264