У Малинському районі Житомирської області без автотранспортного сполучення залишаються 12 населених пунктів, повідомляє Головне управління промисловості та розвитку інфраструктури Житомирської облдержадміністрації.

«Через снігопади і погане очищення доріг досить багато сіл Житомирської області залишилися без автотранспортного сполучення. Найбільше в цьому плані постраждали 12 сіл Малинського району, вони досі без автотранспортного зв'язку», - йдеться у повідомленні, передає «УНІАН».

Також уточнюється, що через погодні умови певна частина сільської місцевості області залишилася без транспортного сполучення. Автошляхи блокують не тільки снігові замети, але й дерева, які падають на проїжджу частину.

Щоб виправити цю ситуацію, сільські голови на місцях укладають договори з підприємствами, які мають техніку, за допомогою якої можна очистити дорогу від снігу і ліквідувати інші наслідки негоди. Однак цій роботі заважає недостатня кількість пального, на нього області терміново потрібно з держбюджету 3,5 мільйона грн. Ще 0,5 мільйона планують виділити з бюджету області депутати Житомирської обласної ради на найближчій сесії 20 грудня цього року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

413