Хід парламентських виборів 28 жовтня показав відданість України демократичним цінностям і зрілість громадянського суспільства. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з керівниками дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

Він зазначив, що нинішні вибори до Верховної Ради мали важливе значення для подальшого утвердження України як європейської демократичної держави.

«Ми створили всі умови для проведення конкурентних виборів, що є ключовою ознакою справжньої демократії», - сказав Президент. Він також нагадав, що на вибори запросили безпрецедентну кількість міжнародних спостерігачів.

Глава держави підкреслив, що виявлені міжнародними спостерігачами проблемні аспекти виборів будуть проаналізовані з метою подальшого вдосконалення виборчого законодавства.

Зі свого боку Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Білорусь в Україні Валентин Величко зазначив, що в Україні цього року відбулася напружена виборча кампанія. Від імені дипломатів він подякував українській владі за сприяння в роботі міжнародних спостерігачів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

292