Україна повинна бути сучасною, впливовою і успішною державою - на досягнення цієї мети направлена ​​зовнішня і внутрішня політика влади. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, Президент Віктор Янукович заявив у п'ятницю під час зустрічі з керівниками дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

«Зміцнення України - це зміцнення Європи. Велика стабільність для України - це додатковий важливий фактор стабільності регіону», - підкреслив Глава держави.

«Безсумнівно, всі присутні тут усвідомлюють і поділяють цю тезу. І в цьому простому усвідомленні - спільний інтерес, який лежить в основі динамічних відносин України зі світом», - сказав він.

Президент висловив переконання, що спільними зусиллями цей інтерес буде в повній мірі реалізований.

Янукович також підкреслив, що сьогодні Україна створює всі умови для залучення інвестиційних ресурсів, реалізації масштабних спільних проектів, укладення нових контрактів для вітчизняного бізнесу. «Україна - відкрита для іноземного капіталу, ідей та інновацій. Наша економіка - стабільна, а правила гри в ній чіткі і прозорі», - сказав він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

346