Заяви Європарламенту щодо ВО «Свобода» виглядають дивно. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час круглого столу на тему «Хто виграє від підписання Угоди про асоціацію України з ЄС?» заявив політолог Роман Кухарук.

«Яка справа Європарламенту до українського парламенту, кому з ким треба співпрацювати, а кому - ні. Це дуже дивно виглядає», - сказав він.

Крім того, Кухарук заявив, що Україна виконала всі зобов'язання перед Євросоюзом і тому ЄС повинен підписати Угоду про асоціацію Україна-ЄС.

«Україна не стане гірше, ніж Румунія і Болгарія, і не стане краще, ніж Франція та Німеччина. Все, що могла, Україна виконала... За всіма соцопитуваннями 2/3 українців хочуть бути в Європейському Союзі, а не у Митному союзі. З цього треба виходити Європарламенту і діяти відповідно», - сказав Кухарук.

Як повідомляв ForUm, більшість депутатів Європарламенту підтримали поправку до резолюції щодо ситуації України, в якій міститься заклик до демократичних партій України не співпрацювати з ВО «Свобода».

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

459