Журналісти офіційного порталу УЄФА обрали символічну збірну зірок групового турніру Ліги Європи, до якої увійшли двоє футболістів з українських клубів. Це атакуючі півзахисники «Дніпра» і «Металіста» - Євген Коноплянка і Тайсон.

Коноплянку охарактеризували як зірку «Дніпра» і збірної України, яка володіє лідерськими якостями і розташовує найширшим арсеналом технічних засобів, які разом з дистанційною швидкістю обіцяють йому велике майбутнє, повідомляє «ТСН».

Тайсон - справжній бразильський віртуоз, що володіє відмінною технікою і вибуховою швидкістю, здатний зіграти на позиції форварда або атакуючого півзахисника. Сміливо бере на себе ініціативу і частко вирішує долю зустрічі за рахунок індивідуальних якостей.

Символічна збірна групового турніру Ліги Європи:

Воротар: Уго Льоріс («Тоттенхем Хотспур» Лондон, Англія).

Захисники: Бенуа Тремулінас («Бордо», Франція), Александар Драгович («Базель», Швейцарія), Бекір Іртегюн («Фенербахче» Стамбул, Туреччина).

Півзахисники: Павло Хорват («Вікторія» Пльзень, Чехія), Євген Коноплянка («Дніпро» Дніпропетровськ, Україна), Олександру Боурчану («Стяуа» Бухарест, Румунія), Тайсон («Металіст» Харків, Україна).

Нападники: Йєлле Восс («Генк» Бельгія), Едінсон Кавані («Наполі Неаполь, Італія), Рауль Бобаділья («Янг Бойз» Берн, Швейцарія).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

636