В Україні через складні погодні умови були скасовані автобусні рейси, стався обрив контактного дроту на Південній залізниці, а в аеропорту «Донецьк» були затримки авіарейсів.

За даними прес-служби Міністерства інфраструктури України, сьогодні о 00:50 на Південній залізниці на перегоні Гребінка-пост 143 км - на 141 км - стався обрив контактного проводу. Тому більш ніж на дві години було затримано рух поїзда Інтерсіті+ №150 сполученням Київ-Донецьк. Крім того, на залізницях України були інші затримки поїздів.

Також через негоду станом на 07:00 в Україні скасовано низку автобусних рейсів: у Вінницькій, Тернопільській, Харківській, Полтавській, Житомирській, Сумській, на Закарпатті, у Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Рівненській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій областях.

У зв'язку з сильними опадами були затримки авіарейсів в аеропорту «Донецьк». Після припинення снігопаду аеропорт здійснює прийом і відправлення літаків без обмежень. Інші аеропорти країни працюють у штатному режимі, зазначили у Мінінфраструктури.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

341