Прокуратура Івано-Франківської області розпочала кримінальне провадження за фактом неналежного виконання медиками професійних обов'язків, що призвело до смерті затриманого в ізоляторі тимчасового утримання.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, напередодні затримання кілька тижнів 42-річний чоловік зловживав спиртними напоями, а опинившись в ізоляторі, не міг отримати чергову дозу алкоголю, від чого йому стало зле. Міліціонери викликали бригаду швидкої допомоги, проте через годину чоловік помер.

Чоловік обвинувачувався у скоєнні низки шахрайських дій у складі організованої злочинної групи. Справа стосовно нього розглядалася судом. Спочатку йому було обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, однак у ході судового розгляду він почав переховуватися від суду.

Зазначається, що перед поміщенням в ізолятор тимчасового утримання затриманий пройшов медичний огляд, результати якого підтверджували, що стан здоров'я дозволяє підсудному перебувати в умовах ІТУ.

Як повідомляв ForUm, 13 грудня в ізоляторі тимчасового утримання Коломийського міськвідділу міліції в Івано-Франківській області помер 42-річний чоловік.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272