Партія червоної ікри ПВКП «Камчадал-Плюс», яка затримана близько року тому на українській митниці, належить до категорії небезпечних для споживання людьми.

Про це повідомляє прес-служба Державної митної служби України з посиланням на Івано-Франківську митницю, коментуючи заяви про нібито неправомірні дії відомства.

У прес-службі нагадали, що у листопаді 2011 року на Івано-Франківську митницю був доставлений вантаж «Ікра горбуші, ікра кети, ікра нерки».

Спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в області було проведено митний огляд вантажу, за результатами якого зафіксовано невідповідність заявленої і фактичної кількості товару. Був складений відповідний протокол про порушення митних правил.

«Відповідно до висновку Івано-Франківської обласної санітарно-епідеміологічної станції, наявність консерванту, не передбаченого нормативними документами на цей вид продукції, відносить її до категорії небезпечних для споживання людиною», - зазначили у митниці.

Нагадаємо, 28 грудня 2011 приватне виробничо-комерційне підприємство «Камчадал-Плюс» (Івано-Франківськ) подало позов до окружного адміністративного суду Івано-Франківська про бездіяльність митної служби області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

313