Народний депутат України, член фракції «Батьківщина» Арсен Аваков упевнений, що правова позиція його захисту дозволить закрити порушену кримінальну справу. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

«Я вважаю, що вичерпна правова позиція за звинуваченням у цій справі, яку мені приписують, дуже швидко розіб'є цю справу, там нічого не залишиться. Я думаю, що немає ніяких проблем презентувати у прокуратурі, у тому числі особисто від мене, нашу позицію і тим самим обеззброїти войовничий державний орган, який весь час хоче щось довести негативне», - заявив Аваков.

«Мій захист подав до суду і домігся скасування прийнятого стосовно мене запобіжного заходу. Але звинувачення не зняті, і ми будемо працювати у цьому напрямі. Якщо є право, якщо є змагальний процес, то ми переконані у результаті», - додав він.

Як повідомляв ForUm, обраний народним депутатом України VII скликання від ВО «Батьківщина» екс-голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков 11 грудня повернувся в Україну.

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка не виключає у майбутньому внесення до Верховної Ради подання щодо позбавлення Арсена Авакова депутатської недоторканості для притягнення його до кримінальної відповідальності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

259