Для зниження транспортного навантаження на дорожню мережу столиці у період надзвичайної ситуації КП «Київтранспарксервіс» підготувало тимчасові перехоплюючі парковки, які працюватимуть безплатно у денний час, повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

На думку міської влади, такі заходи нададуть можливість водіям залишити свій автомобіль на парковці і продовжити поїздку в центральній частині міста на громадському транспорті.

Всього на перехоплюючих майданчиках можна буде розмістити близько 1 тис. автомобілів.

Безкоштовні парковки розташовані за адресами: пл.Героїв Бреста - 110 м/м; просп. Палладіна, 23-100 м/м; вул. Щусєва (ст.м. «Сирецька») - 26 м/м; Броварський просп. від ст.м. «Лісова» до ст.м. «Дарниця» - 350 м/м; вул. Старобориспільська (ст.м. «Червоний Хутір») - 20 м/м; вул. Академіка Заболотного (Центральний авторинок) - 58 м/м; просп. Академіка Глушкова, 5 - 205 м/м; просп. Глушкова, 1 (ст.м. «Виставковий центр») - 130 м/м; просп. 40-річчя Жовтня, 32-А, - 35 м/м.

Також cаll-центр КП «Київтранспарксервіс» переведений на цілодобовий режим роботи, де за телефоном гарячої лінії жителі та гості Києва зможуть отримати інформацію про хід виконання робіт щодо усунення наслідків надзвичайної ситуації природного характеру та з інших питань стосовно паркування транспортних засобів у столиці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224