На Прикарпатті сьогодні, 13 грудня, в ізоляторі тимчасового утримання Коломийського міськвідділу міліції в Івано-Франківській області помер 42-річний чоловік.

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю управління МВС України в Івано-Франківській області, раніше судимий за крадіжки житель Коломиї перебував у статусі підсудного і обвинувачувався у скоєнні низки кримінальних правопорушень, зокрема, шахрайстві з фінансовими ресурсами, привласненні та розтраті чужого майна, зловживанні службовим становищем і службовій підробці. Справа щодо підсудного розглядалася у суді, однак він не з'являвся на судові засідання, був оголошений у розшук і затриманий. Перед поміщенням в ізолятор тимчасового утримання затриманий пройшов медичний огляд, результати якого підтверджували, що стан здоров'я дозволяє підсудному перебувати в умовах ІТТ, передає «УНІАН».

Через кілька годин після поміщення в ІТТ затриманому стало зле. Працівники ізолятора викликали бригаду швидкої медичної допомоги. Оглянувши хворого і зробивши йому ін'єкції медичних препаратів, медики констатували стан чоловіка як задовільний.
Через деякий час після від'їзду медиків правоохоронці помітили, що затриманому знову стало зле. Працівники міліції ще раз викликали бригаду лікарів, і до її приїзду надавали затриманому першу медичну допомогу. Незважаючи на вжиті реанімаційні заходи, чоловік помер.

Остаточну причину смерті затриманого встановлює судово-медична експертиза. При огляді тіла померлого слідів насильницької смерті не виявлено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

352