На засіданні Ради глав урядів СНД, яке відбудеться 27-28 вересня у Ялті, планується розглянути 20 питань, що стосуються інтеграційної взаємодії в рамках співдружності. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на засіданні Кабінету Міністрів заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«До порядку денного включено понад 20 питань, які стосуються різних аспектів інтеграційної взаємодії в рамках СНД. Але найголовніше, на мою думку, передбачається розглянути питання розширення кількості учасників договору про ЗВТ», - розповів Азаров.

Також він нагадав, що ініціатором створення «такого грандіозного стимулу для зростання нашої спільної торгівлі» кілька років тому була й Україна. «Сьогодні можна прямо сказати, ми прийняли тоді правильне рішення. Те що це добре і вигідно для всіх - не викликає жодних сумнівів», - вважає прем'єр-міністр.

Крім того, він доручив всім членам уряду, які будуть брати участь у даній зустрічі, ретельно до неї підготуватися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Ялті прем'єри країн Співдружності незалежних держав (СНД) розглянуть питання про участь Узбекистану в Договорі про зону вільної торгівлі у рамках Співдружності.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

561