Новий головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін має намір повернути колишню славу клубу. Про це він заявив після підписання чотирирічного контракту з клубом.

«Минула ніч була практично безсонною, оскільки Ігор Михайлович зателефонував мені дуже пізно. Чому? Бо все треба було як слід обміркувати. Також важливим моментом є серйозна відповідальність, адже я знаю, що таке - «Динамо». Клуб - не збірна. Тут потрібно бути щодня, а можливо навіть і цілодобово безперервно, щоб повернути колишню славу «Динамо», - цитує слова фахівця офіційний сайт клубу.

На його думку, команда «повинна стрепенутися». «Попереду у «Динамо» важкі матчі з «Зорею», «Дніпром» та « Металістом» у чемпіонаті, а також загребським «Динамо» в Лізі чемпіонів. Не виключено, що в першості країни може щось помінятися. Звичайно, це залежить не тільки від нас, але і від конкурентів у турнірній таблиці. Команда повинна стрепенутися. Не можемо ж ми весь час програвати з рахунком 1:4. Для київського «Динамо» це занадто», - сказав Блохін.

Говорячи про те, як вирішилася ситуація з його роботою у збірній України, він заявив: «Я розмовляв з президентом Федерації футболу України. Він увійшов у моє становище, за що я йому вдячний. Але все таки, керівництво національної збірної висловило бажання, щоб я провів як головний тренер ще два матчі відбору до чемпіонату світу-2014 проти збірних Молдови та Чорногорії. Ми узгодили це питання з президентом «Динамо». Він також пішов мені назустріч», - підкреслив Блохін.

Нагадаємо, 24 вересня «Динамо» оголосило про розрив відносин з російським фахівцем Юрієм Сьоміним, який 23 грудня 2010 року підписав контракт з київським клубом строком на три з половиною роки.

Сьогодні, 25 вересня, Блохін підписав контракт з «Динамо».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

366