Народний депутат України Олександр Черноморов виключений з Партії регіонів, а внесений ним законопроект про статус російської мови - це самопіар. Про це заявив прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов.

«Зараз більшість тих, хто не потрапить після виборів у пул, не проходить до парламенту, починає піаритися різними способами і чином, - сказав Могильов. - Зараз десятки законопроектів щодо підвищення зарплат, пенсій і так далі. Це все у більшій мірі популістські закони». До подібних законопроектів Могильов відніс і внесений нещодавно Черноморовим проект закону, яким він просить зробити російську мову державною.

«Черноморов виключений з Партії регіонів, які питання?» - сказав Могильов, повідомляють «Крим. Коментарі».

Нагадаємо, проект закону «Про внесення змін до Закону України «Про засади державної мовної політики» був зареєстрований у парламенті народним депутатом з фракції Партії регіонів Олександром Черноморовим.

Черноморов зареєстрував законопроект, який передбачає, що в Україні забезпечується право вільного користування російською мовою як мовою корінного народу України, мовою міжнаціонального і міжнародного спілкування, а в регіонах компактного проживання громадян, для яких російська мова є рідною, - функціонування російської мови нарівні з державною.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

296