Сьогодні, 25 вересня, о 17:00, за адресою вул. Радунська, 10-А, відбудеться громадська презентація концептуальної схеми Генерального плану розвитку житлового масиву Троєщина. Цей документ розроблений Інститутом Генерального плану розвитку міста на прохання та за особистої участі народного депутата України, Голови ради об'єднання громадян «За Троєщину!» Борисова Валерія.

Протягом більше ніж півроку Валерій Борисов, зустрічаючись і спілкуючись з жителями масиву, вислуховував пропозиції про те, яким вони бачать майбутнє району. Всі ці пропозиції були узагальнені та передані в Інститут Генерального плану, де їх втілили у документ, який сьогодні широко обговорюється не тільки троєщинцями, але й усіма киянами.

У концепції Генерального плану Троєщини визначено 18 ключових об'єктів. Серед них - районна лікарня, лінія метрополітену, театр, кіноконцертний і спортивний комплекси, парки і сквери, школи та дитячі садки тощо.

Презентація відбудеться за участі народного депутата України, Голови ради об'єднання громадян «За Троєщину!» Борисова Валерія. На його думку, Генеральний план розвитку міста повинен обговорюватися за принципом: від мікрорайону – через район – до міста у цілому.

«Я бачу Троєщину сучасною, безпечною і комфортною для проживання. Тут повинні бути театри, музеї, етнопарк. На сьогоднішній день ці побажання і ідеї втілені у концепції Генерального плану, яка представлена ​​ на суд жителів Троєщини. Кожен має можливість висловити свої пропозиції щодо розвитку Троєщини. Не будьте байдужими! Залишайте свої пропозиції. Нам важлива думка кожного троєщинця», - зазначив Валерій Борисов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167