Прокуратура Києва заявила у суд 15 позовів про скасування рішення Гостомельської селищної ради про надання у власність фізичним особам земельних ділянок у Біличанському лісі Святошинського лісопаркового господарства.

Як повідомляє відділ зв'язків із засобами масової інформації прокуратури міста Києва, Святошинським районним судом уже задоволено 3 позови прокуратури, а розгляд інших розпочнеться з 27 вересня.

«У позовах прокуратура заявила клопотання про накладення судом заборони на проведення будь-яких підготовчих і будівельних робіт на виділених земельних ділянках до прийняття остаточного рішення», - наголошується у повідомленні.

На сьогоднішній день законність інших рішень Гостомельської селищної ради перевіряється.

Крім того, прокуратурою Святошинського району міста Києва скасовано постанову районної міліції, яка відмовила у порушенні кримінальної справи за фактом вирубки дерев. Матеріали повернуті міліції для проведення додаткової дослідчої перевірки.

Нагадаємо, 12 липня депутати Київради схвалили внесення Біличанського лісу до складу Національного природного парку «Голосіївський».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

119