Працівниками Головного управлінням у боротьбі з організованою злочинністю видворено за межі України «коронованого» у 90-ті роки грузинського «злодія у законі», відомого у кримінальних колах як «Резо». Про це повідомили у прес-службі ГУБОЗ МВС України.

Встановлено, що кримінальний авторитет на підставі фіктивних документів отримав громадянство України і тривалий час нелегально проживав на території міста Києва.

Уродженець Грузії був засуджений Бориспільським міськрайсудом до шести років позбавлення волі за скоєння особливо тяжкого злочину за ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих або особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, передає «УНІАН».

У місці відбування покарання мав значний вплив на криміногенну ситуацію за стінами колонії, зокрема, координував дії кількох злочинних угруповань, які займалися крадіжками із квартир та автотранспорту.

У результаті проведеної перевірки за ініціативою ГУБОЗ громадянство «Резо» було скасоване, а злодій видворений за межі території України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

264