Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) у ході моніторингових досліджень виявила заборонені та шкідливі речовини у партіях харчової продукції трьох українських підприємств, внаслідок чого відносно продукції цих виробників введений режим посиленого лабораторного контролю, говориться у повідомленні Россільгоспнагляду.

Зокрема, йдеться про партії сиру Хмельницької маслосирбази, де виявлені бактерії групи кишкової палички, партії м'яса птиці одного із підприємств групи «Агромарс», де виявлена ​​ сальмонела , і партії сухого молока виробництва компанії «Рось» (філія Роменського молочного комбінату), де були виявлені мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми, передає «УНІАН».

Як раніше повідомляв ForUm, 7 лютого Росспоживнагляд заборонив ввезення в Росію сирів деяких українських виробників через невідповідність їхньої продукції російському техрегламенту на молоко і молочну продукцію. Після цього проводилася інспекція українських підприємств.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271