У зв'язку з ростом рейтингу Компартії України і збільшенням підтримки її ідеології серед населення велося стеження за ходом виборчої кампанії комуністів.

Про це повідомив лідер КПУ Петро Симоненко на прес-конференції у Дніпропетровську, передав кореспондент ГолосUA.

 

Політик підтвердив інформацію, яка з'явилася у ЗМІ, про те, що у ході виборчої кампанії Компартії за ним велося стеження.

Симоненко уточнив, що це простежувалося у Луганській та Херсонській областях. «Наші соратники змушені були зупиняти машини, які за нами стежили. Але люди, які знаходилися у них, ховали обличчя і не пред'являли документи. Я розумію, коли до нас підходять співробітники правоохоронних органів і пояснюють, що отримали команду забезпечити нормальний порядок у місті, у яке ми приїжджаємо. Але коли ось так от, у нахабну, стежити за нами - це перевищує всі межі», - зазначив лідер комуністів. Він підкреслив, що факт стеження за ним зайвий раз говорить про зростання рейтингу і підтримки ідеології КПУ серед населення України. «Особливо ця підтримка стосується депутатів від КПУ, які йдуть по мажоритарних округах», - підсумував Петро Симоненко

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

299