Українські боксери Віталій і Володимир Клички висловили співчуття у зв'язку з трагічною смертю свого колишнього суперника Коррі Сандерса, який став жертвою збройного пограбування ресторану в місті Брітс.


«Ми були вражені, довідавшись про раптову смерть Коррі Сандерса, і хочемо висловити наші щирі співчуття його родині. Ми будемо пам'ятати Коррі як велику людину, як на рингу, так і за його межами. Він був великим бійцем з великим серцем, який завжди представляв бокс з позитивної сторони», - сказано у співчутті, розміщеному на сайті офіційного фан-клубу братів Кличків.
 
 


Нагадаємо, 23 вересня колишній чемпіон світу за версією WBO, південноафриканський боксер Коррі Сандерс став жертвою збройного пограбування ресторану в місті Брітс (ПАР). Один з грабіжників вистрілив йому в живіт. Сандерс був доставлений у лікарню, але лікарі не змогли врятувати його.

Сандерс у 2003 році переміг Володимира Кличка у чемпіонському бою за титул WBO у важкій вазі технічним нокаутом (це був 6-ий захист для українця). Бій тривав всього 2 раунди. У кінці першого раунду Сандерс лівим свінгом відправив Кличка-молодшого в нокдаун. Він 4 рази відправляв його на підлогу рингу. Після четвертого падіння у 2-му раунді рефері зупинив бій.

Через рік Віталій Кличко взяв реванш у Сандерса за брата, перемігши південноафриканця в чемпіонському бою за вакантний титул WBC технічним нокаутом у восьмому раунді. У восьмому раунді рефері зрозумів, що Сандерс більше не здатний чинити опір, і зафіксував перемогу Кличка.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

722