Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін вважає, що з «Шахтарем» вийшов гарний матч, який пройшов за всіма футбольними правилами.

«Після того, як вдалося зрівняти рахунок, здавалося, що вирівняли гру. Після 2:1 теж здавалося, що зуміємо зрівняти. «Шахтар» чудово діяв на контратаках, а два м'ячі, забиті «гірниками», визначили хід зустрічі», - заявив на післяматчевій прес-конференції Юрій Сьомін, якого цитує прес-служба клубу.

Відповідаючи на запитання, чи не планує він йти у відставку, як цього вимагають уболівальники, тренер столичного клубу сказав: «Питання відставки, напевно, вирішує керівництво».

«Ми допускаємо багато помилок в обороні. Нам необхідно все переосмислити, провести роботу над помилки. Напевно, потрібно краще тренуватися», - додав він, передає «ЛIГАБiзнесIнформ».

«Вважаю, вийшов гарний матч, який пройшов за всіма футбольними правилами. Що стосується ігрових епізодів, то, вважаю, більш жорстоко діяли гравці «Шахтаря». Але тут у нас претензій немає і не може бути», - також зазначив він.

Нагадаємо, донецький «Шахтар» з рахунком 4:1 обіграв київське «Динамо» у матчі 1/16 фіналу Кубка України-2012/2013. Таким чином, «гірники» вийшли у наступний етап, а кияни завершили участь в турнірі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

499