Прем'єр-міністр України Микола Азаров задоволений ходом реалізації кроків щодо забезпечення продовольчої безпеки країни. Про це глава уряду заявив під час робочої поїздки на Тернопільщину, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Поступово проблема забезпечення нашого продовольчого ринку вирішується, а це запорука стабільності цін на ринку продовольства. Це те, що вже давно хотіли отримати наші люди, щоб бути впевненими у завтрашньому дні», - заявив Азаров.

Прем'єр-міністр України підкреслив, що в останні два роки активно будуються тепличні комплекси, овоче- і фруктосховища, оптові ринки. «Ми реалізуємо більш серйозну програму, яку намітили два роки тому, й активно її вводимо», - зазначив Азаров.

Він акцентував увагу, що будівництво великого сучасного тепличного комплексу в селі Синьків на Тернопільщині дозволить створити нові високотехнологічні робочі місця з високим рівнем зарплати.

Азаров зазначив, що тепличний комплекс буде щорічно виробляти 9 тис. тонн овочів, завдяки чому зменшиться імпорт, що у свою чергу дозволить заощадити валютні кошти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

284