Народний депутат України, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що проблему особистого голосування депутата електронною карткою у Верховній Раді можна вирішити, підвищуючи політичну культуру. Про це він заявив під час зустрічі з членами передвиборчої місії спостереження за парламентськими виборами в Україні Спеціального комітету Парламентської асамблеї Ради Європи, повідомляє прес-служба ПР.

«Уже традиційно так склалося в нашій державі, що голосування в сесійній залі парламенту відбувається за допомогою електронних карток. Всі скликання парламенту так працювали», - нагадав політик.

Єфремов висловив переконання, що проблему особистого голосування депутата електронною карткою у парламенті можна вирішити, тільки підвищуючи політичну культуру.

«Коли ми вибирали кандидатів у народні депутати від Партії регіонів, проводилися співбесіди. І кожному з кандидатів було поставлено одне й те ж запитання: чи працюватиме він у постійному режимі в парламенті? Усі відповіли ствердно. І якщо спиратися на це, то в наступному скликанні Верховної Ради ми зможемо скоригувати дану проблему», - підкреслив парламентарій.

Єфремов звернув увагу на те, що сьогодні багато депутатів, у тому числі й представники опозиції, працюють за схемою: прийшли в парламент з ранку, зробили певну заяву, «засвітилися» перед телекамерами і пішли.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

307