Через 3-4 роки народжуваність в Україні перевищить смертність. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час засідання круглого столу з питань розвитку агропромислового комплексу та сільських територій України, яке глава уряду провів під час робочої поїздки в Тернопільську область.

Як повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ, прем'єр-міністр зазначив, що за 8 місяців цього року народжуваність збільшилася на 20 тис. осіб, а смертність зменшилася на 2 тис. осіб.

При цьому він підкреслив, що ще кілька років тому смертність в Україні на 200 тис. перевищувала народжуваність, а зараз цей показник знижений до 100 тис. осіб.

«Я впевнений, що наступного року ми цей показник знизимо до 70 тисяч чоловік. Ще через рік - до 20 тис. І за три-чотири роки вийдемо на приріст населення», - підсумував Азаров.

Як повідомляв ForUm, прем'єр-міністр Микола Азаров на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук написав, що реалізація програми поліпшення соціальних стандартів громадян дає результати: в Україні зафіксовано перевищення народжуваності над смертністю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

333