Прем'єр-міністр України Микола Азаров сподівається на подальше успішне співробітництво України і Польщі. Про це, як повідомляє Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів, він сказав сьогодні на зустрічі з президентом Республіки Польща Броніславом Коморовським, який перебуває в Україні з державним візитом.

Під час зустрічі сторони обмінялися думками про двостороннє економічне співробітництво, обговорили співпрацю у паливно-енергетичній та інвестиційній сферах.

«Для нас надзвичайно важливим є те, що розвиток відносин з Польщею є одним із стратегічних пріоритетів. Підтвердженням ефективних добросусідських відносин є успішне проведення Євро-2012 в Україні та Польщі. У рамках проведення цього проекту ми довели Європі, що ми з Вами здатні впроваджувати масштабні проекти. Сподіваюся на подальше успішне співробітництво», - зазначив прем'єр.

У свою чергу, Коморовський висловив подяку за створення у Національному історико-меморіальному заповіднику «Биківнянські могили» Меморіалу загиблим полякам і українцям, додавши, що це є значною подією у контексті встановлення історичної справедливості та вшанування пам'яті жертв тоталітаризму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

320