Перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський вважає першочерговим завданням для України посилення конструктивного двостороннього діалогу з Європейським Союзом. Про це, як повідомляє прес-служба першого віце-прем'єра, він заявив під час зустрічі з головою Представництва ЄС в Україні Яном Томбінським.

«Нам важливо активізувати двосторонній діалог і поглибити співпрацю з питань, які важливі для наших громадян, бізнесу, громад. Лише завдяки експертній співпраці, постійному активному діалогу на високому рівні ми зможемо знайти шляхи вирішення існуючих проблемних питань, розкрити весь той величезний потенціал, який міститься у відносинах між Україною та ЄС», - підкреслив Хорошковський.

Сторони обговорили питання підготовки до підписання Угоди про асоціацію, активізацію процесу приведення українського законодавства у відповідність з нормами та стандартами ЄС.

Нагадаємо, 19 липня у Брюсселі представниками України і Європейської комісії був парафований текст угоди про зону вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною і ЄС, який є невід'ємною частиною угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253