Курс на європейську інтеграцію залишається одним із пріоритетних напрямів зовнішньої політики України. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час українсько-польських переговорів у розширеному складі, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Одне з найважливіших для України питань - питання європейської інтеграції», - сказав Глава держави на початку засідання.

За словами Президента, під час зустрічі у форматі «віч-на-віч» він та його польський колега Броніслав Коморовський обговорили, зокрема, тему підписання та ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. «Ми обговорили, яким чином їх можна активізувати і продовжувати інтеграцію України в європейське співтовариство», - зазначив Янукович.

Коморовський у свою чергу підкреслив, що Польща підтримує європейські прагнення України і відмічає її досягнення на цьому шляху. Успішне завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію України і ЄС, безперечно, стане вагомим досягненням на шляху розвитку, зазначив президент Польщі. «Ми також звертаємо особливу увагу на подальший розвиток цієї перспективи», - сказав він.

Нагадаємо, президент Республіки Польща Броніслав Коморовський перебуває в Україні з державним візитом.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

595