Сьогодні близько 11:00 у місті Бровари на площі Т. Шевченка народний депутат України наніс тілесні ушкодження і зірвав погони з форменого одягу заступника начальника міліції громадської безпеки Броварського МВ. Про це повідомляє Відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в Київській області.

Як з'ясувалося, на місце події підполковник міліції прибув разом з іншими правоохоронними органами для складання протоколів про адміністративні правопорушення за порушення Закону України «Про вибори», а саме - розміщення представниками політичних партій агітаційних наметів у невстановленому місці.

Під час складання матеріалів з автомобіля вийшов чоловік, як стало відомо згодом - народний депутат України, який почав сварку, а потім і бійку. У результаті заступник начальника міськвідділу міліції доставлений у місцеву лікарню. Медики констатували забій грудної клітини та живота.

За даним фактом правоохоронцями зараз проводиться перевірка, за результатами якої матеріали будуть передані в прокуратуру.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

382