З нагоди святкування 20-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Індією та Україною 22 вересня у Національній музичній академії ім. П.Чайковського відбудеться Фестиваль індійських танців.

Про це повідомив на прес-конференції в «УНІАН» Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Раджів Кумар Чандер.

Цього ж дня у Міжнародному центрі культури і мистецтв «Жовтневий палац» відбудеться концерт індійської рок-групи «Motherjane».

«Метою проведення цих культурних заходів є зміцнення дружніх відносин між Індією та Україною і надання можливості юним талановитим артистам продемонструвати своє вміння і сприяти популярності індійських танців серед українців», - сказав посол.

За його словами, у фестивалі візьмуть участь близько 250 виконавців індійських танців різних стилів виконання - від традиційних класичних індійських танців до народних.

Посол зазначив, що за 20 років незалежності України відбулося 12 фестивалів індійського танцю, і що рівень виконання індійських танців українськими виконавцями є надзвичайно високим.


Посол також повідомив, що в Індії існує близько 15 урядових стипендій, які надаються українським студентам, що вивчають індійський мову, а також менеджмент і фінанси.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

385