Президент України Віктор Янукович доручив главам місцевих адміністрацій реагувати на проблеми місцевих жителів. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на засіданні Ради регіонів.

«Люди однакові і хочуть жити в рівних умовах - і в селах, і в містах. Коли ми говоримо про медичне забезпечення, воно повинно бути на такому ж рівні, як і в місті. Коли ми говоримо про освіту, про дітей - на такому ж рівні. Слава Богу, ми йдемо на завершення програми «Шкільний автобус». У нас залишилося небагато регіонів, які ми не встигли забезпечити достатньою кількістю автобусів, але ми все одно доб'ємося того, що не буде такої проблеми найближчим часом», - заявив Глава держави.

Він також позитивно оцінив політику уряду щодо підвищення закупівельних цін на молоко. «Зрештою, ви таке рішення прийняли, але, Миколо Яновичу, треба проконтролювати, хто його виконує, а хто не виконує. Негайно це треба зробити», - підкреслив він, звертаючись до прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Як раніше повідомляв ForUm, за ініціативою прем'єр-міністра Миколи Азарова Кабінет Міністрів встановив мінімально допустимий рівень закупівельної ціни на молоко у населення на рівні 2,20 грн, без урахування ПДВ.

Аліна Єремєєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

346