Співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Святошинського районного управління столиці затримано 37-річного чоловіка, який у власній квартирі влаштував притон для вживання конопель.

Як повідомляє ГУМВС України у місті Києві, вартість конопель, яка містилася у коробці з-під сірників, становила 100-120 гривень. За день реалізовувалося приблизно сім таких порцій.

Сировину для продажу він вирощував власноруч.

Господаря і відвідувачів наркопритону міліція затримала під час вживання наркотику

У квартирі правоохоронці виявили марихуану, саморобний пристрій для її куріння і гроші, отримані від продажу наркотиків.

Слідчим відділом Святошинського районного управління щодо господаря квартири порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України: «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Крім цього, вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 317 Кримінального кодексу України: «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203