Журналісти, через свою професію, здатні впливати на прийняття рішень у державі і тим самим робити життя в країні кращим.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв у Міжнародний день солідарності журналістів.

«В Україні слово журналіста користується авторитетом. До нього прислухаються, йому довіряють. Але це говорить також про те, що журналістика дуже відповідальна професія, і її представники не мають права на помилку. Відповідальність журналістів не менша, ніж відповідальність політиків, адже вони беруть участь у формуванні світогляду нації, тому так чи інакше впливають на її успішність», - цитує Клюєва його прес-секретар Артем Петренко, передає «Укрінформ».

За словами секретаря РНБОУ, єдність журналістів і прагнення бути корисними своєму народу викликають повагу. «Відрадно усвідомлювати, що серед нас є люди, здатні, як мовиться у відомій пісні, «три доби крокувати, три доби не спати заради кількох рядків у газеті». Вашими зусиллями наповнюється і стає цікавим інформаційний простір, що є важливим елементом існування держави», - зазначив Клюєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

350