На реалізацію програми ремонту київських дворів виділено 350 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на заступника голови КМДА Руслана Крамаренка.

«Ніяких проблем з фінансуванням ремонту немає і бути не може. Фінансування програми ремонту київських дворів здійснюється, можна сказати, за пріоритетним принципом. На реалізацію програми виділено 350 мільйонів гривень. Це ті кошти, які дозволять виконати заплановане у повному обсязі», - зазначив Крамаренко.

При цьому заступник голови Київської МДА нагадав, що у 2011 році місто також здійснювало ремонт сходових клітин та облаштування освітлення під'їздів житлових будинків, асфальтування прибудинкових територій та міжквартальних проїздів, капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення прибудинкових територій.

«У Києві здійснюється програма повномасштабної реконструкції житлового фонду та прилеглих територій. Повна заміна асфальтового покриття у дворах та міжквартальних проїздах, ремонт ліфтів, під'їздів, сходових клітин, заміна зовнішнього та внутрішнього освітлення будівель, благоустрій та встановлення дитячих майданчиків, де це необхідно. Всі ці роботи проводяться комплексно», - зазначив Крамаренко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

143