Співробітники столичної міліції затримали зловмисника, який упродовж трьох днів пограбував двох іноземців, що приїхали до Києва на Євро-2012, повідомляє ВЗГ ГУ УМВС у Києві.
Першим постраждалим став 58-річний спортивний журналіст британського журналу «Індепендент». 8 червня близько 16-ї години він звернувся в Печерське райуправління міліції із заявою про те, що на бульварі Лесі Українки невідомий відібрав у нього гроші.

11 червня до цього ж підрозділу надійшла заява від громадянина Ірландії. Він повідомив, що його пограбував невідомий чоловік, який прийшов у квартиру на Бессарабці, де він тимчасово проживав, під виглядом листоноші. Невідомий заявив, що приніс посилку. Іноземець впустив «листоношу» в приміщення, і, поки ходив за ножицями, щоб відкрити пакет, злодій присвоїв його айфон і втік.

Іноземець негайно зателефонував до міліції. Упродовж десяти хвилин підозрюваного було затримано за прикметами нарядом патрульної служби. Під час його перевірки на причетність до скоєння інших злочинів з'ясувалося, що саме він пограбував англійця 8 червня.

Затриманий - 27-річний житель Києва, раніше був судимий за шахрайство та незаконні операції з наркотиками. Зараз відносно нього порушено дві кримінальні справи за статтею Кримінального кодексу про грабіж. Підозрюваного заарештовано. Його подальшу долю визначать слідство і суд.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200