Головний тренер збірної Данії Мортен Ольсен вважає, що його команда прекрасно провела чемпіонат Європи з футболу-2012, незважаючи на те, що команда не змогла вийти із групи, посівши третє місце.

«Якщо тобі потрібна нічия, то треба добре оборонятися, і в принципі нам це вдалося, за винятком епізоду з першим голом. Ми зрівняли рахунок і могли вийти вперед. По ходу зустрічі нам вдалося припинити їхні трикутні розпасовки у центрі поля. Якщо хочеш обіграти команду такого класу, потрібне везіння, проте Якоб Поульсен у другому таймі влучив у стійку. Нічия з рахунком 1:1 стала б хорошим результатом. Якщо ж ти ризикуєш у грі з такою динамічною та швидкою командою, то вона неодмінно тебе покарає. Треба було тримати рахунок 1:1 і розраховувати на удачу – якби удар Поульсена досяг мети, все могло скластися по-іншому», - сказав Ольсен, слова якого наводить офіційний сайт УЄФА.

«Все це розмови на рівні «але» і «якщо» з огляду на результат матчу Португалії. Проте немає сумнівів у тому, то у цієї команди є майбутнє. Мої вітання гравцям, які прекрасно провели турнір - в підсумку нашу долю вирішили маленькі деталі. Подивіться на Німеччину - майже всі їхні гравці круглий рік виступають у Лізі чемпіонів. Але я думаю, що деякі наші хлопці сьогодні показали, що можуть грати з ними на рівних. Нам протистояла фантастична команда. Нейтральному вболівальнику спостереження за ними має приносити задоволення», - підкреслив він.

Нагадаємо, матч Данія - Німеччина завершився вчора з рахунком 1:2. Німці вийшли із групи з першого місця, маючи в активі дев'ять очок. Другим чвертьфіналістом квартету В стала команда Португалії, яка обіграла Нідерланди з рахунком 2:1.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181