Щонайменше 32 людини загинули внаслідок великої дорожньо-транспортної пригоди у центральній частині Індії.

Як повідомляє індійський телеканал Ен-ді-ті-ві (NDTV), автобус, у якому була група паломників, втратив керування і зірвався з моста через гірський перевал. Інцидент стався близько 02:00 ночі за місцевим часом (02:30 за київським часом) неподалік від міста Солапур, у штаті Махараштра.

За інформацією телеканалу, 27 пасажирів загинули на місці, ще до прибуття рятувальників. Поранені були доставлені у найближчі лікарні, де, незважаючи на зусилля лікарів, померли ще 5 осіб. За словами медиків, більшість потерпілих були доставлені у критичному стані. Зараз у лікарнях перебувають 15 осіб.

Автобус виїхав із адміністративного центру штату Андхра-Прадеш, міста Хайдарабада, і прямував до західного індійського міста Ширді – одного із найбільших релігійних центрів країни, популярного серед туристів з усього світу. У поліції штату побоюються, що число жертв автокатастрофи може збільшитися.

Нагадаємо, 11 січня не менше 13 людей загинули і десять отримали серйозні травми, коли автобус з 23 пасажирами впав у прірву на півночі Індії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

314