У «Сквері Пам'яті» у Луганську сьогодні відкрили першу зону безкоштовного Wi-Fi, повідомляє сайт Луганської міської ради.

«З сьогоднішнього дня Інтернетом можна скористатися у правій частині скверу, місця найбільш сильного сигналу Wi-Fi позначені інформаційними вивісками на стовпах і наклейками на лавочках», - йдеться у повідомленні.

За словами організаторів, у лівій частині скверу, де розташована новий дитячий майданчик, Wi-Fi недоступний. Таке рішення було прийняте, щоб уникнути скарг від батьків дітей, які відвідують це місце.

Під час відкриття зони Wi-Fi у сквері були присутні багато молодих людей, які вже встигли скористатися новою безкоштовною послугою. Вони зауважили, що тепер саме у цей парк будуть приходити з друзями на прогулянку.

Нагадаємо, з червня у чотирьох медичних установах Києва пацієнти і співробітники отримали необмежений безкоштовний доступ до Інтернету.

30 травня генеральний директор ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» Валерій Гросул заявив, що у Кіровограді у тролейбусах можна скористатися безкоштовним Wi-Fі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

295