Вартість української газотранспортної системи назве міжнародна компанія-оцінювач до 1 серпня.

Про це після відкриття Червонодонецької компресорної станції на Шебелинському родовищі у Харківській області сказав керівник НАК «Нафтогаз України» Євген Бакулін.

«Ми обрали міжнародного оцінювача, який має свої канони, в які ми не втручаємося. Для нас найважливіше, щоб ця оцінка була об'єктивною і реальною. Виходячи з цієї оцінки, ми будуватимемо відносини», - сказав Бакулін.

Він зазначив, що вартість ГТС до проведення засідання україно-російської державної комісії у кінці липня навряд чи стане відомою. «Попередньо ми не будемо говорити, щоб потім не було ніяких пересудів. Можливо, якщо оцінювачі скажуть якусь попередню суму, ми її озвучимо», - зазначив Бакулін, повідомляє «УНІАН».

«Я думаю, що оцінка ГТС ніяк не вплине на хід переговорів», - сказав керівник НАК «Нафтогаз України».

Нагадаємо, «Бейкер Тіллі Україна ЕК» (м. Київ) стала переможцем конкурсу щодо оцінці вартості активів української газотранспортної системи (ГТС).

«Бейкер Тіллі Україна» повинна провести оцінку вартості активів системи магістрального трубопровідного транспорту газу України, у тому числі підземних сховищ газу і об'єктів інфраструктури, у термін до 1 серпня 2012 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

296