«МТС Україна» вирішила тимчасово не вносити зміни в тарифну політику до закінчення розслідування Антимонопольним комітетом України (АМКУ) тарифної політики «МТС Україна» і «Київстар».

«Оскільки АМКУ висловив бажання розібратися в ситуації з тарифами, ми вводимо тимчасовий мораторій на зміни, щоб створити умови для детального аналізу ситуації і прийняття зваженого рішення комітетом», - зазначили в компанії.

При цьому оператор підкреслює, що зміни тарифів є звичайним процесом управління бізнесом, який може призводити як до підвищення цін на окремі послуги, так і до їх зниження, передає «Інтерфакс-Україна».

«Адже профіль споживання абонентів постійно змінюється: якісь послуги стають більш затребуваними, якісь йдуть на другий план, змінюється їх собівартість. Відповідно, коригуються обсяги послуг, що надаються, їх набір і ціни - як у бік підвищення, так і зниження», - сказали в компанії.

У «МТС Україна» також додали, що за останні сім років тарифи на мобільний зв'язок знизилися у сім разів і залишаються найнижчими в СНД і Європі.

Як раніше повідомляв ForUm, антимонопольний комітет України (АМКУ) рекомендував ПрАТ «МТС Україна» і «Київстар» знизити тарифи на мобільний зв'язок до економічно обґрунтованих.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Микола Азаров пообіцяв, що Антимонопольний комітет зробить перевірку обґрунтованості підвищення тарифів операторів стільникового зв'язку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

399