Столична влада посилює співпрацю з представниками організацій у галузі медицини. Під час зустрічі голови КМДА Олександра Попова з представниками громадського об'єднання «Здоровий Київ» очільник міста висловився за створення якісної, нової, дієвої моделі управління, коли б участь представників громадських організацій у роботі ГУ охорони здоров'я була б обов'язковою.

«Переконаний, що для досягнення позитивних зрушень у медичній сфері потрібна тісна співпраця медичної громадськості з владою, безпосередня участь, зокрема, громадських організацій у розробці рішень», - зазначив Олександр Попов.

На його думку, громадські ініціативи повинні стати основним інструментом розвитку галузі. «Лікарі-практики, безумовно, краще знають реальний стан речей у галузі. Ми повинні і будемо використовувати їхні знання та досвід для поліпшення охорони здоров'я, для вирішення питань, які хвилюють як пацієнтів, так і медиків, - зазначив голова КМДА. - Ініціатива лікарів щодо створення громадського об'єднання «Здоровий Київ» доводить: медичні працівники готові до діалогу і прагнуть поліпшення ситуації у галузі».

Олександр Попов при цьому дав доручення присутньому на зустрічі начальнику ГУ охорони здоров'я Віталію Мохорєву стосовно розробки разом з медиками дієвої моделі управління сферою охорони здоров'я у місті.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178