Співробітники міліції затримали 26-річного телефонного хулігана, який 25 травня поточного року здійснив анонімне повідомлення з мобільного телефону про замінування трьох територіальних підрозділів податкової адміністрації Одеси, повідомляє Відділ по зв'язках з громадськістю Управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області.

Чоловік пояснив свій вчинок проблемами з офіційним працевлаштуванням.

Проводяться подальші слідчі дії по порушеній кримінальній справі за ознаками ч.1 ст. 259 КК України. У рамках даної статті зазначені діяння караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, чи обмеженням волі на строк до 5 років.

Як повідомлялося раніше, 25 травня в одеську міліцію надійшло повідомлення про нібито підготовлювані вибухи в трьох територіальних підрозділах податкової: одного в Малиновському і двох - у Приморському районах Одеси.

За вказаними адресами були направлені слідчо-оперативні групи районних органів внутрішніх справ і фахівці-вибухотехніки, кінологи та підрозділи МНС. На місцях була проведена евакуація персоналу цих установ.

Під час обстеження будівель і прилеглих територій за вказаними адресами ніяких вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

316