Законопроект про зайнятість населення, підготовлений Міністерством соціальної політики, дозволить створити сотні тисяч робочих місць. Так віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко прокоментував ухвалення сьогодні Верховною Радою відповідного законопроекту у першому читанні, повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

«Цей закон серйозно стимулюватиме економіку, допоможе створювати сотні тисяч нових, високооплачуваних робочих місць. Це серйозний крок до поліпшення ситуації у сфері зайнятості», - підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Разом з тим чиновник зазначив, що ще однією важливою складовою подолання безробіття та створення нових робочих місць є залучення інвестицій. «Сьогодні бізнес «затиснутий» перевірками, свавіллям з боку силовиків. Потрібно зняти з бізнесу цей прес. Це завдання для органів влади всіх рівнів, у тому числі і на місцях», - заявив Тігіпко.

Віце-прем'єр-міністр подякував депутатам за підтримку законопроекту і зазначив, що в цілому його варто якомога швидше приймати.

Як раніше повідомляв ForUm, Верховна Рада України схвалила у першому читанні проект закону «Про зайнятість населення». За ухвалення відповідного рішення проголосували 262 народних депутатів з 406 зареєстрованих у сесійній залі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

750