Уряд планує поступово розрахуватися з вкладниками Ощадбанку за всіма зобов'язаннями. Про це віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив сьогодні під час робочої поїздки в Одеську область, відвідавши одне із відділень Ощадбанку, повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Віце-прем'єр зазначив, що цього року виплата тисячі гривень буде здійснена для 6 млн вкладників Ощадбанку СРСР, які не отримали кошти, обіцяні попереднім урядом.

«У 2013 році ми плануємо провести виплати для всіх 12 млн вкладників. Однак багато що залежатиме від можливостей бюджету та економічного зростання», - сказав він.

Тігіпко також відзначив хорошу організаційну роботу щодо проведення виплат.

«Черг немає, обслуговування вкладника у середньому триває 10 хвилин», - зазначив віце-прем'єр.

«Ми маємо намір поступово розрахуватися за всіма зобов'язаннями перед вкладниками Ощадбанку. Ми будемо це робити у 2013-му, 2014-му та наступних роках», - запевнив Тігіпко.

Як раніше повідомляв ForUm, віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив, що 1 червня виплата внесків Ощадбанку колишнього СРСР почалася у нормальному режимі.

Зокрема, очікується, що 6 млн громадян отримають по 1 тис. гривень компенсацій.

З метою ефективного оновлення та створення максимально комфортних умов для громадян розроблено графік, за яким вони можуть оновити у Реєстрі персональну інформацію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

280