Дві третини пропозицій, підготовлених робочими групами Ради вітчизняних та іноземних інвесторів, уже отримали позитивні експертні оцінки. Про це сказав на брифінгу після пленарного засідання Ради радник Президента України, керівник Головного управління з питань міжнародних відносин АПУ, виконавчий секретар Ради вітчизняних та іноземних інвесторів Андрій Гончарук, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

Він зазначив, що фахівці Адміністрації Президента, Координаційного центру з впровадження економічних реформ уважно вивчили напрацювання робочих груп. «Дві третини цих пропозицій підтримані», - підкреслив радник Президента.

Гончарук також високо оцінив проведену під час сьогоднішнього засідання презентацію відповідних пропозицій робочих груп. «Це був елемент новизни, і сподіваюся, він стане певним позитивом у нашій подальшій роботі», - сказав він.

Голова ради директорів групи компаній «Груп Ді Еф» Дмитро Фірташ підкреслив, що сьогоднішнє засідання Ради інвесторів продемонструвало, що Президент і влада готові слухати бізнес і знаходити з ним порозуміння.

«Ми як роботодавці дуже задоволені цією зустріччю. Думаю, вона матиме продовження, сьогодні вже є нові ідеї», - сказав Фірташ, звернувши увагу на пропозицію Глави держави щодо активного налагодження співпраці з регіонами.

Президент Американської торгової палати в Україні Хорхе Зукоськи, у свою чергу, додав, що сьогоднішня зустріч стала ще одним підтвердженням того, наскільки важливим є співробітництво влади і бізнесу.

Він підкреслив важливість інвестування в Україну, що забезпечить створення робочих місць та стимулюватиме економічне зростання. «Рухаючись по шляху реформ і в партнерстві з приватним сектором, ці цілі можуть бути досягнуті», - зазначив Зукоськи.

Голова наглядової ради компанії «Смарт-Холдинг» Вадим Новинський зазначив, що під час сьогоднішнього засідання було багато конкретних пропозицій як стимулювати економіку, як проводити економічні реформи і забезпечити економічне зростання.

«Найголовніше, що відбувається конструктивний діалог між бізнесом і владою. Бізнес повністю поділяє відповідальність разом з державою за проведення економічних реформ і стан справ в економіці», - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні під головуванням Президента України Віктора Януковича відбулося пленарне засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів. Тема засідання: «Проведення реформ – нові інвестиційні можливості України».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

376