Перед фіналом Євро-2012 30 червня у Києві на Майдані Незалежності відбудеться грандіозний благодійний концерт, присвячений боротьбі зі СНІДом, за участю сера Елтона Джона і групи Queen з Адамом Ламбертом. Про це повідомила журналістам засновник фонду «АнтиСНІД» Олена Пінчук.

За її словами, концерт пройде за підтримки УЄФА у рамках офіційної програми Євро-2012.

«Матч» за участю «збірної Великобританії» пройде на підтримку України. Я всіх вас чекаю на Майдані Незалежності, щоб підтримати цю акцію, щоб разом зі всесвітньо відомими зірками сказати: Футбол – це гра мільйонів. Твоє життя – це не гра! Зупинимо СНІД разом! Концерт складатиметься із двох «таймів», розпочнеться о 20 годині і триватиме за північ», - сказала Пінчук, передає «УНІАН».

Вона підкреслила, що під час концерту буде організовано збір благодійних пожертвувань. «Зібрані кошти будуть направлені на новий спільний проект СНІД-Фонду Елтона Джона та фонду «АнтиСНІД», який, використовуючи футбольні символи і правила, розповість українським дітям про ВІЛ/СНІД», - зазначила Пінчук.

На запитання про те, скільки буде заплачено всесвітньо відомим артистам за концерт у Києві, Пінчук відповіла: «Враховуючи важливість події, і Елтон Джон, і група Queen відмовилися від гонорарів».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

265