За кілька годин до початку матчу зі збірною Туреччини, який команда України програла - 0:2, тренерський штаб не знав, чи варто виходити на поле взагалі. Причина - масове отруєння футболістів.

Про це повідомив головний тренер Олег Блохін, пише Інформаційний центр «Україна-2012».

«Увечері, напередодні матчу, гравці почали бігати до лікарів, - сказав наставник. - Уночі ситуація не поліпшилася. Взагалі не могли брати участь у матчі відразу 10 футболістів. Одному навіть крапельницю довелося ставити. Що це - диверсія, чи щось інше, я не знаю. Найгірше те, що не можемо визначити збудник отруєння. Адже, як виявилося, гравці не вживали одну і ту ж їжу, а їли різні страви. У моїй практиці таке трапляється вперше. Сталася екстремальна ситуація, з якої нам треба виходити».

За словами Блохіна, саме тому на гру з Туреччиною навіть не були заявлені Тарас Михалик, Анатолій Тимощук і Андрій Ярмоленко. На лаві запасних через нездужання залишилися Андрій Воронін, Євген Селін, Денис Гармаш, кілька гравців вийшли на поле не зовсім здоровими. Отруївся і сам головний тренер.

Втім, ситуація нормалізується. Команда о 3 годині ночі повернулася до Києва, де і продовжить підготовку до Євро-2012.

Нагадаємо, збірна України з футболу програла другий контрольний матч поспіль, поступившись з рахунком 0:2 команді Туреччини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

529