Збірна України з футболу програла другий контрольний матч поспіль, поступившись з рахунком 0:2 команді Туреччини.

Зустріч відбулася у вівторок увечері в німецькому місті Інгольштадт.

Команда Олега Блохіна вийшла на матч у такому складі: П'ятов, Бутко, Кучер, Ракицький, Шевчук, Гармаш, Ротань, Алієв, Коноплянка, Мілевський, Девіч, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Турки почали матч активніше. А відкрити рахунок їм вдалося на 30-й хвилині. Пектемек проникаючим пасом вивів на ворота Еркіна Джанера, який точно пробив повз Андрія П'ятова. Українці змогли відповісти лише перед перервою, коли воротар суперника зумів відбити непростий удар головою Ярослава Ракицького.

Після перерви у складі команди Олега Блохіна замість Алієва, Гармаша і Кучера з'явилися Шевченко, Назаренко і Хачеріді. У середині тайму замість Гусєва вийшов Бутко, а Селезньов змінив Мілевського.

У другому таймі Україна спробувала перехопити ініціативу, але особливих моментів підопічним Блохіна створювати не вдавалося.

А на 70-й хвилині Туреччині вдалася контратака, яку після передачі з флангу завершив Пектемек. Незабаром після удару Хаміта Алтинтопа Україну від третього гола врятували П'ятов і перекладина. У кінцівці матчу вже після удару Шевченка м'яч торкнувся перекладини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

278