Виплата вкладів Ощадбанку колишнього СРСР проходить у нормальному режимі. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, завив на брифінгу віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, коментуючи перший день виплат.

«Ми не бачимо черг, усе проходить спокійно», - заявив Тігіпко. Крім того, віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики зазначив перевагу банківських карток для отримання виплат вкладів Ощадбанку колишнього СРСР. «Ми переконані, що грошей вистачить (на виплати. - Ред.). Ми агітуємо людей, щоб вони брали не готівку, а банківську картку, адже ми плануємо компенсувати вклади і в наступних роках, а з карткою людині не потрібно буде повторно проходити звірку даних», - зазначив він.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент Віктор Янукович 7 березня заявив, що з 1 червня і до кінця 2012 року повинна бути проведена часткова компенсація по знецінених вкладах Ощадбанку СРСР. Як повідомили ForUm 'у в прес-службі Національного банку України, проведення компенсаційних виплат вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР розпочнеться з 1 червня 2012 року, як і було заплановано.

Крім того, з метою ефективного оновлення та створення максимально комфортних умов для громадян розроблено графік, за яким вони можуть оновити в Реєстрі персональну інформацію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

511