Президент України Віктор Янукович побажав молодим громадянам міцного здоров'я, веселих посмішок та здійснення всіх заповітних мрій і задумів. Про це, як повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави, йдеться в його зверненні з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

«Щороку 1 червня ми відзначаємо світле й радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Цей день - насамперед нагадування органам влади, громадським організаціям, представникам бізнесу про необхідність постійно приділяти увагу дітям, виконувати їхні права, що є неодмінною умовою формування гуманного демократичного суспільства», - сказано в зверненні.

За словами Президента, головний пріоритет державної політики у цьому напрямі - вирішення проблем народжуваності, охорони здоров'я, створення належних умов для отримання освіти і всебічного розвитку особистості.

«Щиро дякую педагогам, вихователям, лікарям, соціальним працівникам, тим, хто щедрістю своїх сердець, щоденною турботою забезпечує щасливе майбутнє для наших юних співвітчизників», - наголошується у повідомленні.

«Бажаю молодим громадянам України міцного здоров'я, веселих посмішок, здійснення всіх заповітних мрій і задумів, а дорослим - невичерпного джерела життєвих сил і творчої енергії у благородній справі виховання підростаючого покоління», - заявив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

632